Безплатна доставка
Пон - Пет: 10:00 до 19:00, Съб: 10:00 до 18:00
Поръчай на 0700 15 515

Търсене

ДИЗМА ПЛОВДИВ - ТРАКИЯ

Работно време:

понеделник - петък: 10:00 - 19:00 часа
събота: 10:00 - 18:00 часа
неделя: почивен ден

Телефон:

0899 916 104

Имейл адрес:

trakia@dizma.bg

Дизма Тракия - Най-добрите марки за дома под един покрив

При нас ще намерите голямо разнообразие от висококачествени мебелни артикули на доказали се български и международни производители.

На място в магазина ще имате възможност да поръчате мека мебел с индивидуални размери, цвят и вид дамаска или кожа.

Открийте подходящите за Вас мебели за дневна, трапезария или спалня. Тук ще намерите подходящи мебели за Вашия дом като дизайнерски сръбски и български дивани изработени с материали от най-висок клас, които могат да бъдат поръчани в индивидуална конфигурация на размери и цветове. Ще откриете стилни полски предложения, с които да обзаведете всекидневната, както и голям избор от маси и столове за трапезарията. За Вас сме събрали най-добрите и доказали се мебелни производители - Атлас, Валинор, Додич, Сигнал, Сжинака, Хоум АйДи и други!

Продуктите са старателно подбрани от нашите консултанти, за да Ви предложим най-добрите и стилни мебелни изделия, които да отговорят на вашите изисквания. В Дизма Тракия ще откриете решение за цялостното обзавеждане на Вашия дом.

Нашите консултанти са на ваше разположение. Те ще ви съдействат, за да намерите подходящите продукти, от които имате нужда.

Представителство на Valinor

Само при нас ще откриете официално представителство на Валинор - фирма с български произход, съсредоточена в производството на мека мебел и кресла.

Ще можете да видите на живо част от най-емблематичните им модели. Всички продукти на фирмата се отличават с изключително високо ниво на изработка и качество, както и страхотен дизайн.

Разработки на нови модели дивани, които позволяват индивидуални корекции

Дизма Тракия е правилното място, където ще може да получите избран от вас артикул по точно зададени от вас размери.

Имате избор на опции като вариант (ляв, десен, П-образен), материал - дали да бъде с кожа (изкуствена или естествена) или с дамаска.

Също така, ще избирате и в какъв цвят да бъде поръчаната мебел. В магазина ще бъде възможно да правите индивидуални поръчки на избрания от вас продукт.

Луксозна сръбска мека мебел от Atlas

Продуктите на Atlas представят следващото ниво лукс на мебелния пазар в България. Atlas е сръбски производител на мека мебел, който произвежда дизайнерски дивани, които са лесно отличими и забележими. Осигуряват възможно най-добрият комфорт и удобство, притежават уникален дизайн и материалите ползвани за производството им са без компромис в качеството си.