Безплатна доставка
Пон - Пет: 10:00 до 19:00, Съб: 10:00 до 18:00
Поръчай на 0700 15 515

Търсене

COTTA е един от водещите производители на мека мебел в Европа за сегмента “neue Mitte” и доставя на търговци в 26 европейски държави. COTTA се характеризира с превъзходно съотношение цена-качество, кратки срокове за доставка, висок процент на иновации, уникално качество в този ценови сегмент и специален фокус върху ориентацията към обслужването и отношението към клиента. Разработването на продуктите, тяхното закупуване и продаване и маркетиране се управляват в Бендерн (Лихтенщайн), докато производството на мека мебел се извършва в Румъния и Полша. През 2013 г. COTTA достави приблизително 400 000 комплекта мека мебел с помощта на 1300 служители.

Ненадминатото качество е от изключителна важност за COTTA. То непрекъснато се проверява и насърчава. Тъканите и кожата се изследват внимателно отново и отново, страните на произход на материалите се проверяват, както и дали материалите са сертифицирани. Но безбройните служители във фабриката също са на фокус. Тяхното благополучие, безопасност и справедливи условия на труд играят важна роля в COTTA.

MiniMaxx

Серия Мини Макс са нова колекция дивани на немския производител COTTA. Те са с компактни размери и компактна цена. Имат модерна визия и предлагат невероятен комфорт и качество на изработка.

Холов ъгъл Натура

1399.00 лв. 1749.00 лв.

Страхотно и стилно решение за Вашия дом. Има изискан дизайн, разполага с удобни и широки подлакътници, функция сън и възглавници с невероятен комфорт. Холов ъгъл Натура се предлага с лява или дясна лежанка. Предлага се в изцяло зелен цвят CAMPSBAY TURTLE R454.

Размери

Ширина: 283 см.
Дълбочина: 164 см.
Височина: 45 см.

Спална площ

Ширина: 140 см.
Дълбочина: 220 см.

Вариант

Научи повече

Холов ъгъл Трапани

1439.00 лв. 1799.00 лв.

Това е страхотно предложение на мека мебел, с което да допълните жилището си. Притежава удобни подлакътници и облегални възглавници, които допринасят за невероятния му комфорт. Разполага с функция сън, а допълнителният матрак на функцията за сън е тапициран и разполага със същото ниво на комфорт. Холов ъгъл Трапани може да бъде поръчан с лява или дясна лежанка. Предлага се изцяло в цвят тауп - FUEGO SAVANNAH F450 2S.

Размери

Ширина: 273 см.
Дълбочина: 166 см.
Височина: 94 см.

Спална площ

Ширина: 120 см.
Дълбочина: 200 см.

Вариант

Научи повече

Поръчкови

Поръчкови дивани на COTTA са дивани от по-висок клас. Те могат да бъдат избрани и поръчани в цвят и дамаска по избор, както и във вариант и размер по избор от клиента.

Холов Ъгъл Рама

2397.00 лв.

Той се отличава с изключително високо ниво на качество и комфорт. За комфортът допринасят комбинацията от статични колани, метални пружини (зиг-заг пружини) и млян дунапрен. Разполага с метални черни крака, чиято височина е 18 см, правейки почистването под дивана лесно.

Размери

Ширина: 277 см.
Дълбочина: 238 см.
Височина: 90 см.

Вариант

Научи повече

Холов ъгъл Момент

2774.00 лв.

Той е стилно и красиво решение за Вашата дневна. Момент разполага с функция подвижни подглавници. Има електрически механизъм, който е управляван от копче на подлакътника, за изтегляне напред цялата седалка. По този начин осигурява по голямо място за релаксация, а може да бъде използвано и като място за спане. Холов ъгъл Момент се предлага в десен или ляв вариант.

Размери

Ширина: 288 см.
Дълбочина: 178 см.
Височина: 80-114 см.

Вариант

Научи повече

Холов ъгъл Спайк

2529.00 лв.

Отличава се с високо качество на изработка и невероятен дизайн. Страхотният комфорт е постигнат благодарение на комбинация от статични колани, система от специални метални пружини и висококачествена пяна използвана за пълнежа. Меката мебел разполага със механизъм за сън с тапициран подматрак и ракла за съхранение. Холов ъгъл Спайк има високи метални черни крака, които позволяват лесно почистване под него. Предлага се в тъмносив цвят.

Размери

Ширина: 266 см.
Дълбочина: 217 см.
Височина: 90 см.

Спална площ

Ширина: 120 см.
Дълбочина: 190 см.

Вариант

Научи повече

Холов ъгъл Уондърленд

3008.00 лв.

Отличава се с високо качество на изработка и невероятен дизайн. Страхотният комфорт на меката мебел е постигнат благодарение на специална система от метални пружини в седалката, устойчиви статични колани в гърба и висококачествена пяна използвана за пълнеж. Холов ъгъл Уондърленд разполага и с функция сън, подвижни подглавници и подлакътници, ракла за съхранение, чекмедже и местещ се гръб, което го прави много функционален и практичен. Предлага се в сив цвят.

Размери

Ширина: 307 см.
Дълбочина: 190 см.
Височина: 86-102 см.

Спална площ

Ширина: 135 см.
Дълбочина: 260 см.

Вариант

Научи повече

Лежанка Белла

487.00 лв.

Отличава се високото си качество на изработка. Невероятният комфорт е постигнат благодарение на комбинацията от еластични и статични колани. Има изключително удобен ъгъл на сядане. Разполага с хромирани метални крака с височина 12 см. Може да бъде поръчана в различни цветови варианти.

Размери

Ширина: 164 см.
Дълбочина: 88 см.
Височина: 68 см.

Вариант

Научи повече

Тапицирани и Боксспринг Легла

Тапицирани и Боксспринг Легла на немския производител COTTA са с невероятно качество и още по-невероятна цена. Те са много комфортни, удобни и със страхотен дизайн и стил.

Боксспринг легло Бийст 160/200

1299.00 лв.

Отличава се с високо ниво на изработка и е подходящо допълнение за всеки дом. Боксспринг легло Бийст е изключително удобно и комфортно. Разполага с 4 см топ матрак за допълнителен комфорт, който е включен в цената. Предлага се в сив цвят.

Спална площ

Ширина: 160 см.
Дълбочина: 200 см.

Вариант

Научи повече

Боксспринг легло Менорка 160/200

2199.00 лв.

Отличава се с високо ниво на изработка и здрава конструкция. Има невероятен дизайн, който ще допринесе за това вашата спалня да изглежда стилна и уютна. Боксспринг легло Менорка предлага страхотен комфорт и удобство, които са постигнати благодарение на система от покет пружини, покрита с висококачествена пяна за максимален комфорт . Разполага с тапицирана табла. Предлага се в кафяв цвят и е с размери 160/200 см.

Спална площ

Ширина: 160 см.
Дълбочина: 200 см.

Вариант

Научи повече