Безплатна доставка
Пон - Пет: 10:00 до 19:00, Съб: 10:00 до 18:00
Поръчай на 0700 15 515

Търсене

Обзаведете дома си с Полските модулни системи от Мебели Дизма

17 Април 2019

Обзаведете дома си с Полските модулни системи от Мебели Дизма

Знаете ли, че с модулните системи за обзавеждане можете да имате абсолютна свобода при конфигурацията на мебелите у дома? Всеки елемент е самостоятелен за себе си и дава възможност да бъде разместван като отделна част. Така можете да разнообразявате интериора у дома, толкова често, колкото ви се иска.

Полските модулни системи на ДИЗМА се предлагат в множество изкусителни варианти и модели, с модерен и атрактивен дизайн и в актуални цветове. Важна характеристика е тяхната здравина. За изработката им е използван висококачествен MDF материал, с луксозно покритие и отразяващи огледални повърхности. Полските модулни системи обхващат цялата гама от обзавеждането – модулни системи секции за всекидневната, обзавеждане за спалнята, детската стая и кухнята и голямо разнообразие от дивани. Полските мебели са изключително интересни с модерния си дизайн и отношението към детайла, като създават неописуем комфорт. 

Полски модулни кухни

Полски модулни кухни

ДИЗМА предлага голямо разнообразие от модели кухненско обзавеждане под форма на модули. Моделите варират в различни цветове и комбинации, като впечатление правят овалните деликатни дръжки и разчупения дизайн, подвластен на комбинация между дърво и гланцирани повърхности. Шкафовете и чекмеджетата могат да бъдат аранжирани спрямо големината на стаята и желаното разпределение, тъй като всеки елемент изглежда самостоятелно завършен. Помислено е за размера на мивката, като кухните предлагат вариации от 80 см и 90 см. При много от моделите можете да усетите плавното и елегантно затваряне на вратичките на шкафовете или плавното прибиране на чекмеджетата, благодарение на механизма за затваряне BLUM, който е най-използваният механизъм за затваряне на шкафове в света. Полските кухни имат и ъглови варианти, така че никога няма да загубите ценно пространство в дома си.

Полско обзавеждане за всекидневната – секцията, от която се нуждаете

ПОЛСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА ВСЕКИДНЕВНАТА

Секциите често включват ТВ шкаф за телевизор до 65", секция за нареждане на любимите ви чаши и едно нетрадиционно решение - в някои от моделите се предлагат шкафове, които всъщност са гардероби. Малките апартаменти и тесните пространства провокират дизайнерите на полските системи да създадат гардероби с облик на шкаф, които да намерят място в хола ви и да създадат допълнително пространство за подредбата на дрехите ви.

Всеки елемент от секциите може да бъде закупен самостоятелно, спрямо личните ви потребности. Дизайнът на модулните секции също е впечатляващ – често в тъмнината ще видите LED осветлението от витрината ви за чаши или ще бъдете гъделичкащо изненадани от деликатните извивки и фигури. Здравината на двойно удебеленото ПДЧ, красивото MDF покритие и нетипичните форми ще се настанят удобно в хола ви, за да ви създадат уют и комфорт години наред.

Полски модулни системи за спалнята

ПОЛСКИ СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ

Полските модулни системи за спалня са създадени така, че всеки да намери размера и формата, които са му нужни, за да създаде най-спокойната и уютна стая. Леглата се предлагат в два размера, а гардеробите се предлагат в разнообразни размери, достигащи до 2.40 м, 2.50 м или 2.70 м, за да има място за всичките ви любими колекции дрехи и обувки. Всяко легло е удебелено с масивно 22 мм ПДЧ, което гарантира стабилността и здравината на рамката. Полските модулни системи за спалня предлагат легла тип „кутия“ и левитиращи легла, при които крачетата не се виждат и почистването е много по-лесно.

Както и при другите модулни системи, така и тук, всяка част може да бъде закупена самостоятелно.

Дивани произведени в Полша

ПОЛСКИ ДИВАНИ

Като казахме дивани...

Дизайн и удобство - И при диваните от полската линия на Мебели ДИЗМА всичко е изпипано до най-малкия детайл, като всеки модел е създаден с огромно отношение към формата, дизайна и комфорта, който се усеща при сядане. С полските дивани можете да нагласите подлакътника точно на височината, която ви е удобна в конкретния момент, а ако облегалката ви е висока или ниска, можете да я регулирате.
Различна конфигурация - Някои модели предоставят абсолютна свобода при декорирането на стаята, тъй като са създадени от модули, които се предлагат в различни размери и позволяват да се наредят в ъглов вариант с избрани размери, да са с П-образна конфигурация или в класическата комбинация от диван двойка и тройка. Разбира се, диваните предлагат опция за разтягане – за постигане на легло с размер спалня, както и комфортни ракли, в които да поместите пухкавите завивки.
Здравинаи рационалност - Това е основният приоритет на полските мебели и е помислено за издръжливостта на всеки детайл. Диваните са изработени от висококачествена еластична пяна, под която са разположени зиг-заг пружини и механизъм на всяко седящо място за максимален комфорт. Раклите са снабдени с механизъм, който повдига плавно седалката. Когато искате да приберете любимото си одеало, то ще бъде непокътнато, няма да се закачи или разнищи, тъй като раклите са с ламинирана гладка повърхност, а повдигащият механизъм е обграден от специален ограничител, който пази вещите ви. В раклата са разположени вентилационни отвори, с които се създава проветривост, за да може дрехите ви да са свежи, все едно току що са били изпрани.
Разнообразие от модели и цветове - Ще можете да завършите интериора, като лесно комбинирате дивана с останалата част от обзавеждането ви. Диваните могат да бъдат изработени с множество дамаски и цветове, които не задържат петна и течности. Диван без петна – това вече е удоволствие за всяка дама. Не на последно място, диваните имат елегантни и нежни крачета, покрай които почистването на пода е лесно и достъпно.  

Щастливи сме да Ви споделим, че вече 30 години успяваме да работим за вашия красив, уютен и споделен дом.