Безплатна доставка
Пон - Пет: 10:00 до 19:00, Съб: 10:00 до 18:00
Поръчай на 0700 15 515
 

5 причини защо да изберете Троянските маси и столове - произведени в България!

1 Април 2019

5 причини защо да изберете Троянски мебели за кухнята и хола


Троянските маси и столове са известни от много години поради голямата си здравина и издръжливост. Те са едно от богатствата на гр.Троян и често са предпочитаният избор за мебели от стотици българи. Причина за това е тяхната прецизна изработка от масивно висококачествено буково дърво, което гарантира доброто състояние в продължение на години. Най-често троянските майстори създават маси и столове, които са прекрасен избор за вашата слънчева кухня или уютна ежедневна стая.

Троянските маси и столове имат много предимства, заради които заслужават да се настанят удобно в дома ви. Ето и някои от тях:

  1. Изработени са от масивно дърво от бук и MDF плотове – Не е случайност, че са известни, благодарение на здравината си. Троянските мебели са прочути, защото са изработени от масивно висококачествено буково дърво. Масите и столовете са изработени от масивен бук, а плотовете на масите са покрити с MDF материал, който е значително по-устойчив от стандартните ПДЧ. Повърхността на масите е обвита с естествен фурнир, който гарантира солидността им. Освен, че са изключително удобни и красиви, троянските столове ще ви изненадат и с устойчивостта си във времето. Тя се дължи на допълнително монтирания укрепващ дървен елемент, наречен спънка. Спънката поддържа конструкцията на стола и е сигурно, че няма да се залюлеете, докато вечеряте в уютната атмосфера на дома си.
     
  2. Изключителна здравина- Дървото претърпява обработка чрез специални процеси, които повишават устойчивостта и здравината на мебелите. Често, нискокачествената изработка е причина дървото да започне да се измята - получава се изкривяване с времето. Троянските мебели имат специално покритие, което гарантира, че дървото ще запази формата си в продължение на над 25 000 сядания и ставания от стола. В процесите на производство дървото се покрива и с още един допълнителен слой, който защитава повърхността от насекоми. Така мебелите ви стоят запазени в продължение на години.


     
  3. Различен цвят на дървото Троянските мебели могат да бъдат изработени в над 10 цвята байцове на буковото дърво. Можете да избирате между светъл дървесен тон или по-тъмно и топло усещане, спрямо останалата част от интериора ви. 
     
  4. Размер и комфорт, които са ви по мярка - Масите се предлагат в различни размери – един модел може да бъде изработен както под форма на маса за хранене, така и като стилна холна маса. Височината  и диаметъра се задават от вас, спрямо личните ви предпочитания. Кръгла, овална или правоъгълна форма, разтегаема или не, вашата маса ще отговори на всичките ви потребности. Столовете са изключително удобни и комфортни, за да се чувствате добре всеки път, когато се храните. Изработката в различни размери иналичието на над 25 модела маси и столове, прави Троянските мебели подходящи както за най-просторния апартамент, така и за най-малкия и уютен дом.
     
  5. Голямо разнообразие отдамаски - Дългогодишната работа на Мебели Дизма с водещи вносители и производители на дамаски предоставя възможност за избор от различни цветове и повърхности, което прави максимално лесно съчетанието им с останалата част от обзавеждането в кухнята и хола ви. Можете да избирате между едноцветни или изчистени повърхности, дръзки флорални мотиви или наситени и ярки тонове. Материята, покриваща стола може да е дамаска или еко кожа, с гладка или релефна повърхност.

         

Щастливи сме да Ви споделим, че вече 30 години успяваме да работим за вашия красив, уютен и споделен дом. По случай рождения ни ден, ние от Мебели Дизма Ви подаряваме до 30% отстъпка за цялата серия Троянски маси и столове.