Безплатна доставка
Пон - Пет: 10:00 до 19:00, Съб: 10:00 до 18:00
Поръчай на 0700 15 515
 

Тапицирано Боксспринг Легло Генова

5 Юни 2024

Тапицирано боксспринг легло "Генова" – перфектната комбинация от съвременен дизайн и висока функционалност. То е повдигнато на високи крака, което улеснява почистването под него с прахосмукачка робот – за по-лесно и бързо поддържане на чистота в дома Ви.



Леглото се отличава със здрава изработка и изцяло метална конструкция. Разполага с практична ракла за съхранение, оборудвана с 4 амортисьорни механизма за лесно повдигане и предпазители, както и вентилационни капсули за добра циркулация на въздуха.



Характерно за него е тапицираната табла със сензорно LED осветление, която придава уникален стил и атмосфера във Вашата спалня.



Матракът на легло "Генова" е обвит с дамаска G32, съдържаща отрицателни йони на елемента германий, които стимулират обновяването на клетките и забавят стареенето. С дебелина от 31 см, матракът предлага изключителен комфорт. Горната част е полумека, а долната е твърда, осигурявайки идеална подкрепа на тялото. За допълнителна стабилност, леглото е снабдено с non-slip дамаска под матрака, предотвратяващ хлъзгането.



Всички тапицирани боксспринг легла на "My Viscoo" са вече на българския пазар. Открийте ги САМО на DIZMA.BG или във всички физически магазини на Dizma.