Безплатна доставка
Пон - Пет: 10:00 до 19:00, Съб: 10:00 до 18:00
Поръчай на 0700 15 515
 

Новите тапицирани боксспринг легла в Мебели Дизма: Комфорт и Елегантност

3 Август 2023

Мебели Дизма е мястото, където съчетаваме красотата на дизайна с комфорта на съня. Горди сме да представим нашите нови тапицирани боксспринг легла - иновативна и удобна технология, която променя начина, по който спите и се отпускате.

Какво представлява тапицираното боксспринг легло?

Буквалният превод на думата "боксспринг" е пружина в кутия. Леглата от типа "боксспринг" представляват дървена или метална конструкция във формата на кутия, която е изцяло тапицирана, а в тяхната основа са поставени пружини. Над пружините обикновено са поставени останалите материали от пълнежа, които изграждат матрака, а често отгоре може да бъде поставен и топ матрак. Боксспринг леглата разполагат с тапицирани табли за по-висок комфорт, а някои от тях разполагат и с повдигащи амортисьорни механизми осигуряващи помешение за съхранение под матрака на леглото.

Тук идва и разликата на новото поколение тапицирани боксспринг легла от Мебели Дизма! Те разполагат с нов вид високоякостна пенополиуретанова пяна, в която са поставени покет пружините на матрака. По този начин се елиминират твърдите части и се допринася за мекотата и комфорта на матрака. Новите тапицирани боксспринг легла разполагат с повдигащ механизъм с 4 амортисьора правещи механизма по здрав и издръжлив във времето. Леглата имат няколко вида дамаска, като всеки вид има харектерни за него качества, които не могат да се срещнат другаде. Да не забравяме и, че новите боксспринг легла са изцяло тапицирани в един цвят за основата, матрака и таблата, което придава естетична и красива визия.

Какви са предимствата на тапицираното боксспринг легло?
Повишен комфорт и поддръжка: Покет пружините в леглото, които са облечени в пенополиуретанова кутия, предоставят отлична поддръжка за гърба и цялото тяло. Това помага да се намали напрежението в мускулите и ставите, особено за хора с проблеми със сърцето или дишането.

Подобрена вентилация: Присъствието на боксспринг технологията в основата на леглото позволява на въздуха да циркулира свободно под матрака. Това помага да се предотврати задържането на топлина и влага, което е особено полезно през горещите летни месеци.

Удължаване на живота на матрака: Тапицираното боксспринг легло предпазва матрака от прекомерно износване и опреснява усещането му през годините. Това означава, че матракът ще се задържи комфортен и подходящ за дълъг период от време.

Добре ли е да имате тапицирано боксспринг легло?
Въпросът за това дали е добре или не да имате тапицирано боксспринг легло зависи от вашите индивидуални предпочитания и нужди. Ако имате нужда от допълнителна поддръжка и искате по-дълготраен матрак, то боксспринг е прекрасен избор за вас. От друга страна, ако предпочитате по-твърд матрак или имате алергии към прах или прахови частици, може би ще бъде по-добре да изберете друг тип легло.

Какво е качеството на матрака при тапицираното боксспринг легло?
Тапицираното боксспринг легло има съществено въздействие върху качеството на матрака благодарение на покет пружините в пенополиуретановата кутия. Той предоставя необходимата поддръжка и комфорт, като осигурява равномерно разпределение на тежестта. Така матракът се износва по-равномерно и се удължава неговият живот. Матракът също може да се чувства по-мек и комфортен, като предоставя по-добър сън за повишена енергия през деня.

В Мебели Дизма ще откриете разнообразие от модерни и стилни легла тапицирани боксспринг легла, които ще Ви пленят с красивия си дизайн и качествени материали. Ето някои от нашите предложения:

Не се колебайте да разгледате нашата колекция от тапицирани боксспринг легла и да изберете това, което отговаря най-добре на вашите нужди и стил на интериора. Всички наши продукти са изработени от висококачествени материали и се предлагат на достъпни цени.

Надяваме се, че този блог пост ви помогна да разберете повече за боксспринг леглата и предимствата, които те предоставят. Ако сте в търсене на удобство, комфорт и елегантност за вашия дом, боксспринг леглата са прекрасен избор за вас.