Безплатна доставка
Пон - Пет: 10:00 до 19:00, Съб: 10:00 до 18:00
Поръчай на 0700 15 515

Търсене

Минимална цена - Максимален диван

4 Януари 2023

Притиска ли Ви липсата на пространство вкъщи? Искате повече свобода, но мебелите са заели и последното кътче? Старият диван е вече неудобен и дамаската му е изхабена? Нуждаете от нещо ново, което да внесе свежест, топлина и уют? Ще дадем решение на всички тези въпроси в тази статия.

 

Голяма част от домакинствата в днешно време изпитват проблеми с пространството. Причините могат да са много - от малки помещения до излишно големи мебели, които не са функционални. За щастие имаме решение за този проблем! Новата колекция ъглови дивани Мини Макс на немския производител COTTA са създадени точно за такива ситуации. Те са с компактни размери, но не за сметка на тяхната функционалност. Ъглови дивани от серия Мини Макс могат да разполагат с ракла за съхранение вградена в тяхната лежанка, както и функция сън, където да настаните всеки гост. Те са правилното решение за всеки дом. 

От голямо значение е диванът у дома да е удобен и приятен. Това е мястото, където прекарваме по-голямата част от ежедневието си, когато сме вкъщи. А защо да не си осигурим мебел, която ще запази комфортът си във времето? Това може да се осъществи благодарение на колекцията ъглови дивани Мини Макс на COTTA. Техният комфорт е постигнат благодарение на специална система от метални пружини в седалката и комбинация от шперплат и статични колани за облегалната част. А конструктивните елементи, от които са изградени ъгловите дивани, са от твърда дървесина, масив, без да има използвано ПВЦ. Това ги прави изключително здрави и издръжливи.



Ъгловите дивани от колекция Мини Макс на COTTA отговарят на безкомпромисното качество наложено от немските стандарти. Предлагат невероятен комфорт, качество на изработка, компактност и функционалност. А да не забравяме, че са и на достъпна цена!