Тапицирано легло Eliza- Paradise

лв. 516


14 дни срок на връщане

Безплатна доставка за Пловдив и Смолян

Срок на доставка: 3-30 работни дни

Гаранция: 5 години


Легло Eliza има характерен скандинавски дизайн. Скандинавската стилистика носи в себе си особена лекота, уют и спокойствие. 

Още

Едновременно практична и изискана, тя се основава на изчистените линии и монохромна цветова палитра. Семплата симетрия превръща леглото в произведение на изкуството, и въпреки че залага на изчистеност във формите и цветовете, скандинавския стил се фокусира много повече на удобството.

Легло Eliza се състои от четири части - основа, матрак, топ матрак и табла, свързани в идеална комбинация с внимателен подбор на използваните материали.

Основата има стабилна конструкция и в нея е заложен класическият пружинен пакет Bonnell system. Той омекотява и подобрява функциите на матрака, като в допълнение гарантира изключителна здравина на цялата конструкция.

Второто ниво - матракът, е с ядро от 7 зонов покет пакет, в който всяка пружина е индивидуално опакована в текстилен джоб. Поради независимото движение на всяка една от пружините, те потъват равномерно и се нагаждат според контурите на тялото.

Ядрото е със 7 зони на комфорт, като правилното поемане на натиска осигурява равномерно разпределение на тежестта по цялата повърхност на матрака и поддържа гръбнака в естествено положение.

Седемте различни зони са в съответствие с основните точки на натиск на човешкото тяло и създават усещането за стабилност и комфорт.

Ортопедичните характеристики на ансамбъла се допълват от комфортния допир и мекота на топ матрака, изработен от латекс и еластична HD пяна.

Скандинавските легла се отличават с изключително качество по отношение на изработка и визия. Многостепенната конструкция на леглото и съчетанието на различни по технология и изработка елементи, създават цялостна хармония, базирана на идеята за постигане на пълен комфорт.

* Размери: 

          - височина на основата: 21 см.

          - височина на таблата: 120 см.

          - височина на матрака:  22 см.

          - височина на топ матрака: 7 см.

          - височина на леглото (с включени крачета 12 см): 55 см.

* Материал: 

          - основа- пружинен пакет Bonnell System, HD пяна, конструкция от иглолистна дървесина;

           - матрак- 7 зонов пружинен пакет Pocket System, HD пяна;

           - топер- латекс, HD пяна;

* Цвят: черен

Какви са предимствата на легло Eliza?:

          * висока степен на ортопедичност

          * максимална опора на тялото

          * висока издръжливост при натоварване и дългогодишна активна експлоатация

          * неподатлив на деформация

          * движенията на тялото не се предават по матрака

          * безшумна „дишаща“ основа от покет-пружини – при движението на пружините се осигурява постоянен приток на свеж въздух в матрака

          * естествена еластичност и гъвкавост

          * здравословен и спокоен сън

 


ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Предлага се само в гр. Пловдив

Цените за транспорт и/или монтаж може да проверите на място в магазините на Дизма или на  тел. 0898 66 55 51 

Допълнителни услуги( товаро- разтоварна дейност, монтаж) за град София- по запитване на order@dizma.bg или на телефон: 0898 66 55 51