Вече 27 години Мебелни магазини „ДИЗМА” е сред лидерите в търговията с мебели и обзавеждане в България.  Нашата печеливша стратегия, която ни донесе над  1 000 000 доволни клиенти, е да предлагаме качествени и удобни мебели на най-добрите цени. 

От 1 март 2016 г. стартираме нашата платформа за онлайн търговия, която поставя на ново равнище контакта ни с клиентите, предлагайки бързо, качествено и компетентно обслужване.
Доказваме ежедневно високия си професионализъм и коректност  в  7-те ни магазина за обзавеждане  в  Пловдив и Смолян, а от 2015 г. - и в София. В залите на мебелна верига „Дизма” ще Ви предложим  богат избор от мебели за кухнята, спалнята, дневната, трапезарията, антрето, детската стая, хола, както и обзавеждане за търговски площи, офиси и различни бизнес обекти. Целта ни е да удовлетворим и най-взискателните ни клиенти с изработката на мебели по поръчка и индивидуален дизайн.


Водещ мотив в работата ни е да предложим най-доброто съотношение между качество и цена, така че да откриете при нас  най-изгодното предложение на пазара. Партньорите ни са доказани производители на мебели, с които имаме дългогодишни коректни взаимоотнощения. Като членове на  Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост от 2013 г., ние се стремим да работим за развитието и утвърждаването на най-добрите практики в сектора.


„Дизма” е социално-отговорна компания,  която всяка година избира кауза, на която да се посвети. През 2016 г. мотото ни е „За талантите на Пловдив!” и подкрепяме издаването на първия самостоятелен албум на талантливата поп певица Антония Маркова.
 Мебели „ДИЗМА” – за всички нас!