НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ

По банков път с платежно нареждане

 

Кредитен превод по сметка :

IBAN: BG20 BUIN 9561 1000 4376 82
Титуляр: СД „Дизма – Иванов С-ие”
Банка: АЛИАНЦ БАНК БЪЛГАРИЯ
BIC: BUINBGSF

Основание за плащане:Номер на поръчката и името на клиента

 

platba-kartami_1.jpg

Плащане с кредитна/дебитна карта

За да закупите желания продукт трябва да направите авансово плащане на вашата поръчка чрез системата на Epay Свят, без изискване за предварителна регистрация.

  1. Видовете приемани кредитни карти са: Visa, Visa Electron, MasterCard;
  2. Максимална сума за трансакция е 10 000 лвева;
  3. Сумата от Вашата карта се удържа веднага след извършена успешна трансакция;
  4. Трансакционната валута при плащане с карта е Български лева (BGN);
  5. Вие ще бъдете пренасочени към система за онлайн разплащане с банкови карти, където да извършите плащането.

При избор на този метод за плащане ще бъдете пренасочени към страницата на Epay Свят, а оттам към сайта на националния оператор БОРИКА, където трябва да въведете необходимите данни, свързани с Вашата карта, за извършване на разплащането. Борика извършва проверка на данните и връща клиента на страницана на Epay Свят със съответния отговор – електронна разписка в случай на успешно плащане или съобщение, че трансакцията е неуспешна. След извършване на плащането ще бъдете насочени отново в Dizma.bg. При необходимост от възстановяване на частични или цялостни плащания на Потребителя от страна на Dizma.bg, те се извършват по банков път по сметката на картата, използвана от Потребителя.

Услуга „Плати после”

Пазарувайте с най-новата услуга „Плати После”на DIZMA.BG:

1)    Избирате продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавяте в кошницата.

2) От възможните опции за плащане, изберете „Плати После” и натиснете бутона "Поръчай".

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане „Плати После”. След това натиснете бутона „Завърши поръчката“.

*Самото изпращане на заявлението по никакъв начин не Ви ангажира и ако по някаква причина, Вие не сте съгласни с условията за ползване на отложено плащане, договорът няма изобщо да влезе в сила, като в такъв случай се свържете с нас, за да изберем най-подходящия метод за плащане.

4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с „Плати После”.

5) След като получите своята поръчка, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване. Плащане може да извършите по някой от следните начини: https://platiposle.bg/howtopay

Плащане при доставка

Може да заплатите вашата поръчка на куриера при доставката й. Таксата за наложен платеж е 1,7% от общата сума на закупените стоки. За повече информация се обърнете към нашия онлайн сътрудник на тел. 0898 66 55 51, e-mail:order@dizma.bg или в чат модула, в раките на работното време.