Идеи за обзавеждане на малки пространства

Или как да спестим място...

Имате малко жилище или стая, която искате да направите по ваш вкус, така че да е еднофременно стилна и да побере всичките ви вещи!

Ние имаме малко идеи за вас!

Скритият багаж

Един малък апартамент винаги може да изглежда претрупан. Мястото за багаж често е ограничено и всичко изглежда натруфено. Можете да използвате мебели, които имат опция за съхранение на багаж - дивани, табуретки...

Ето няколко примера:

hidden storage

Мебелите...

Когато сте ограничени откъм квадратни метри, последното, което ви трябва е да се спъвате в мебелите. Съветваме ви да изберете такива мебели, които освен да побират багаж да могат да се използват с няколко предназначения. Ето какво имаме на предвид: можете да използвате малка масичка едновременно и като маса за кафе и като бюро.

Винаги търсете такива мебели, които могат да бъдат използвани поне в две посоки. Разтегателните дивани също не са изключение от това правило!

Numbers correspond with the products listed below.

Да поговорим за диваните и столовете

Диваните често са най-обемната част и заемат най-много пространство! Тогава има два варианта - да закупите малък двуместен диван, който може да се използва и като легло. Или...ратегателно канапе!

А като стана дума за столовете - решение е да използвате сгъваеми такива.

Numbers correspond with the products listed below.

Рафтове и шкафове

Ето този мебели могат да решат значително проблема с малките пространства...

Използвайте етажерки за стена. Там можете да наредите вашите книги и нерядко сувенири и сантиментални предмети.

Рафтовете също са едни от най-пестящите място мебели. Хубавото при тях, е че винаги могат да се направят по-поръчка и да се направят многофункционални. Например, ако имате скъсен таван, един рафт по поръчка ще ви свърши идеалната работа. Препоръчваме ви, когато закупувате рафт да има както етажерки, така и шкафчета.

Numbers correspond with the products listed below.


Коментари

Коментирайте